Välkommen på en heldag med intressanta och tankeväckande föreläsningar och möten!
Parul Sharma, människorättsjurist talar om företagsansvar – eller mer kanske bristen därpå och vad som borde ske i frågan.
Sivert Stiernebro från Runåbergs fröer talar om fröfrihetens historia och hoten mot den och mångfald i odlingen från ett litet fröföretags perspektiv. 

Under dagen diskuterar vi FIAN:s frågor och hur vi bäst kan uppmärksamma och kämpa för dem under det kommande året. 

Dessutom får du möjlighet att lära dig mer om hur organisationen fungerar och bidra med dina åsikter och synpunkter. Oavsett om du är en inbiten FIANista, helt ny i dessa sammanhang eller bara vill kolla vad det här handlar om så är du varmt välkommen. För att få rösta på årsmötet behöver du vara betalande medlem. DU ÄR VÄL MEDLEM?

Vill du motionera? Hurra! Skicka din motion till info@fian.se senast den 31 mars.

Det praktiska:

Var: Forum Syd:s lokaler, Alsnögatan 7, Stockholm
När: 13 april 2019. Vi börjar med kaffe 9.30 så upp och hoppa kära fianista! Vi börjar med föreläsningar och workshops. Årsmötet börjar ca 14.30 och håller på fram till ca 16.30.
Mat: Vi bjuder på lunch och fika hela dagen, allt vegetariskt. Har du några övriga matpreferenser/allergier, skriv detta när du anmäler dig.
Kom vart du än bor
Bor du inte i Stockholm men vill komma ändå? Inga problem. Vi kan ordna reseersättning och boende, behöver du boende i Stockholm måste du anmäla det innan 7 april.
Anmälan: Vi ser fram emot en spännande dag tillsammans med dig! Anmäl dig via detta formulär senast 10 april.
Årsmöteshandlingar och program
Årsmöteshandlingar och program för dagen hittar du längre ner på denna sida.Informationen kommer även att skickas ut via epost innan årsmötet till alla som är anmälda. Har du motioner eller frågor du vill att årsmötet ska besluta om, alltså motioner, skicka dem till oss senast den 31 mars.

Vill du engagera dig?

Hjälp oss fixa ett fint årsmöte och anmäl dig som mötesfunktionär! Vi behöver sekreterare, justerare och nån som bockar av vilka som är medlemmar. Det är ett bra sätt att få ännu bättre koll på hur vi jobbar.
Vill du engagera dig MERA? Vi söker också en kassör till styrelsen. Hör av dig om du har några frågor eller förslag till info@fian.se eller ring 070 634 93 47

Välkommen!

Här under hittar du alla dokument du behöver ha koll på:

Program utbildningsdag och årsmöte 2019
Dagordning årsmöte 2019
FIAN Sveriges stadgar antagna 2017
FIAN Sveriges verksamhetsberättelse 2018
FIAN Sveriges årsredovisning 2018 del 1
FIAN Sveriges årsredovisning del 2
Revisionsberättelse
FIAN Sverige reviderad strategi
FIAN Sveriges verksamhetsplan 2019
Budget 2019
Valberedningens förslag till styrelse 2019

Kategorier: Nyheter