Hanna Dahlström! FIAN gratulerar sig själva till en fantastisk rekrytering. Läs Hannas presentation av sig själv:

Jag heter Hanna Dahlström och tycker det är jättekul och spännande att ta över stafettpinnen som FIAN:s kanslichef/samordnare. Mina tidigare uppdrag inkluderar solidaritetsarbete för Latinamerikagrupperna, Vänsterns Internationella Forum och praktik på UNFPA, samt studier i stats- och genusvetenskap och jag har bott och arbetat i bland annat Bolivia och Ecuador med fokus på kvinnors, ursprungsfolks- och småbrukares rättigheter och i relation till extraktiva industrier. Den erfarenhet som mest förändrat mitt liv är när jag bodde längs en oljepipeline i Amazonasregionen i Ecuador. Men rent konkret vill jag bidra till att FIAN växer som organisation och plattform för rätten till lämplig mat och matsuveränitet. 
Slutligen vill jag säga att jag tycker som skolstrejks-aktivisten Greta Thunberg, att organisera sig för att skapa en bättre värld är inte bara nödvändigt utan gör också att livet känns meningsfullt och jag ser fram emot kunna sprida och dela den känslan med alla er andra!

Kategorier: Övrigt