Är du intresserad av mat- och rättvisefrågor i Sverige och i världen? Söker du ett meningsfullt och inspirerande uppdrag?
Vill du vara med och göra skillnad?

FIAN är en människorättsorganisation som står upp för småbrukare och urfolks rättigheter. Rätten till näringsrik mat och egen försörjning är centralt i FIANs arbete där naturen respekteras och de människor som försvarar naturen ska skyddas. FIAN bekämpar hunger med mänskliga rättigheter som främsta verktyg.

Vi behöver dig som vill fortsätta FIANs arbete och bidra till dess vidare utveckling. Kanske känner du redan FIAN eller besitter andra praktiska eller strategiska kunskaper och erfarenheter som styrelsen behöver? Eller kanske du känner du någon som vill kandidera?

Utöver erfarenhet, kunskap och/eller engagemang för mänskliga rättigheter och utvecklingsfrågor, söker vi dig med kunskap och erfarenheter av exempelvis fundraising, medlemsvärvning, ekonomi och HR. 

Styrelsen ansvarar för att aktiviteter, administration, ekonomi och att annan verksamhet genomförs på ett bra sätt.

Förslag på kandidater anmäls via nedanstående länk. För att komma med i valberedningens förslag behöver kandidaterna fylla i nedanstående länk senast 20 april.

Styrelsen väljs sedan på årsmötet i april. Det går även att kandidera på plats på årsmötet.

Har du frågor/funderingar om vad det innebär att sitta i FIAN:s styrelse eller ha andra förtroendeuppdrag i föreningen, kontakta styrelsen på styrelsen@fian.se eller valberedningen på valberedningen@fian.se 

Dela gärna den här efterlysningen med hela ditt nätverk!

Kategorier: Nyheter