Du kan bli mer aktiv under 2019 om du vill, oavsett var du bor.

Aktiva medlemmar representerar FIAN vid mässor, skriver debattartiklar och insändare, skapar innehåll till sociala medier, deltar på årsmöten och peppar sina vänner att också vara med. Inom FIAN Sverige är du med i den starka gemenskap vi delar för att skapa förändring. Du kanske även hittar potentiella jobbkontakter, får ny kunskap, utvecklar dina personliga egenskaper eller lär känna dig själv bättre.

Här listas de uppdrag vi just nu söker volontärer till:


Trädgårdsmässan

Foto: Gustav Kaiser, Stockholmsmässan

Mars Torsdag 21- Söndag 24

Brinner du för trädgård och odling? Vill du lära dig mer om – eller berätta mer om permakultur och agroekologi och FIAN Sverige? Hjälp till med vår monter på Trädgårdsmässan 21-24/3 i Stockholm! FIAN Sverige delar monter med föreningen Permakultur och vår planering har precis börjat. Dina idéer är välkomna! Maila info@fian.se och säg om du vill vara med i planeringen eller mest delta på nåt pass under själva mässan. Inträdet till mässan står FIAN för. Vi kommer att dela schema för volontärer senare också.

Event

Tisdag 19 februari kl.17-20
Vill du hjälpa till på event som FIAN skapar? Till exempel nu närmast på FIAN-minglet? Det är vårt återkommande event där du kan mingla med trevligt folk som är engagerade för att förändra världen till det bättre. Träffa likasinnade, kollegor och nya vänner. Kontakta Catarina på catarina.antikainen@fian.se

Fotograf

Har du ett öga för att fånga stunder? Vi söker nu en fotograf som kan hjälpa oss att dokumentera till exempel de event vi medverkar på, möten och vårt vardagliga arbete. Kontakta emma.ericsson@fian.se och låt oss diskutera vidare vad denna roll kan innebära!

Stand in

Foto: FIAN_International Flickr

Är du insatt i våra frågor? Ibland dyker det upp möten, föreläsningar eller konferenser där FIAN Sveriges kansli och styrelse inte har möjlighet att närvara. Har du intresse av att hoppa in och representera FIAN låt oss veta genom att maila oss på emma.ericsson@fian.se.