Välkommen till en kväll om rätten till mat!

Vi pratar om maträttigheter, och äter och dricker gott på Glashuset den 27 november. Alla som har frågor som Vad gör FIAN i Sverige och internationellt? Vad gör mina pensionspengar egentligen? Vad händer med FIAN:s projekt i Indien? Vad kan jag göra för att stödja rätten till mat? kommer att få svar!

Vi kommer också att ha ett kort extra årsmöte, med en punkt – att göra fyllnadsval till vår styrelse, och samtidigt förnya styrelsens mandat hos medlemmarna. Alla är välkomna, medlemmar får rösta! Vill du nominera dig själv eller någon annan? Maila valberedningen@fian.se

Program
17.00-17.30 Mingel (om du kan komma så tidigt 🙂
17.30-18.00 Presentation om FIAN:s arbete i Indien inklusive frågor
18.00-18.30 Presentation av Slowfood Sápmi
18.30-19.00 Extra årsmöte (en punkt)
19.00- Middag
20:00 Live musik

Oavsett om du är en inbiten FIANista, helt ny i dessa sammanhang eller bara vill kolla vad det här handlar om så är du varmt välkommen. För att få rösta på årsmötet (och för att bli bjuden på middag!) behöver du vara betalande medlem. DU ÄR VÄL MEDLEM?

Plats
OBS! Ändrat! Hellstens Glashus, Wollmar Yxkullsgatan 13, Stockholm (T-bana Mariatorget).

Anmälan
Vi vill ha din anmälan senast 19 november (eller på förmiddagen den 20e) för att kunna beställa mat.
Anmäl dig via formuläret här

Övrigt
Årsmöteshandlingarna blir ytterst få eftersom vi bara har en punkt, men ev sådana och program för kvällen i övrigt kommer att postas på denna sida.

Informationen kommer även skickas ut via epost innan årsmötet till alla som är anmälda. Har du motioner eller frågor du vill att årsmötet ska besluta om, skicka dem till oss senast två veckor innan mötet d.v.s. senast den 15 november.

Frågor? Kontakta oss på info@fian.se
eller ring 070 634 93 47

Kategorier: Övrigt