Välkommen till en kväll om rätten till mat!

Vi pratar om maträttigheter, och äter och dricker gott på Solhuset den 27 november. Alla som har frågor som Vad gör FIAN i Sverige och internationellt? Vad gör mina pensionspengar egentligen? Vad händer med FIAN:s projekt i Indien? Vad kan jag göra för att stödja rätten till mat? kommer att få svar!

Vi kommer också att ha ett kort extra årsmöte, med en punkt – att göra fyllnadsval till vår styrelse, och samtidigt förnya styrelsens mandat hos medlemmarna. Alla är välkomna, medlemmar får rösta! Vill du nominera dig själv eller någon annan? Maila valberedningen@fian.se

Cirkatider
Du är välkommen från kl 17.30 eller så den 27 november, programmet pågår ca 18-19, sen äter och pratar vi så länge vi vill.

Plats
Solhuset, Tegelviksgatan 40, Södermalm, Stockholm

Anmälan
Om du redan vet att du tänker dyka upp, anmäl dig till viktoria.olausson@fian.se. Ange ev allergier/matkrav.

Övrigt
Årsmöteshandlingarna blir ytterst få eftersom vi bara har en punkt, men ev sådana och program för kvällen i övrigt kommer att postas på denna sida.

Informationen kommer även skickas ut via epost innan årsmötet till alla som är anmälda. Har du motioner eller frågor du vill att årsmötet ska besluta om, skicka dem till oss senast två veckor innan mötet d.v.s. senast den 13 november.

Frågor? Kontakta oss på info@fian.se
eller ring 070 634 93 47

Kategorier: Nyheter