Behöver du göra rekrytering inom ekonomi?

Har du ett behov av en rekrytering inom ekonomi? När det gäller rekrytering inom ekonomi, vänd dig till Resultat. Hos dem finns det möjlighet att dels hyra in ekonomer för kortare uppdrag, dels kan du få hjälp med att rekrytera rätt person till rätt plats. Detta bemanningsföretag är experter på ekonomer och några av de kompetenser du kan få tillgång till är:

  • Ekonomichefer
  • Ekonomiassistenter
  • Controllers
  • Lönekonsulter
  • HR-administratörer

När du behöver rekrytera en ekonom

Du kan välja att göra en rekrytering inom ekonomi som är permanent så väl som du kan få in personal för kortare perioder. Resultat analyserar och ser till så att rätt kandidat matchar det behov du har på ditt företag. Ett tips är att du börjar med att hyra in en ekonom för att se hur det hela fungerar och sedan om det fungerar väl rekrytera denna person. Du kan så klart även rekrytera direkt med om det är vad du har behov för.

Enklare rekrytering med Resultat

Fördelen att gå via Resultat för att rekrytera är att de då ser till att sköta hela processen. Allt från att göra en kravspecifikation till att annonsera, intervjua, göra referenstagning samt sköter allt runt anställningen. Självklart kan du vara med i dessa delar av processen så att du får med vad det är för person du är ute efter och vad den ska ha för kompetenser. Om du vill veta mer om hur denna process går till så kan du läsa om det på deras hemsida. Du kan även ta kontakt med dem så kan de berätta mer.